Campionate

Real Madrid, învinsă pe teren propriu de o nou-promovată! Zinedine Zidane a făcut 4 schimbări la pauză

+9 Foto
Anthony Lozano (galben), autorul golului, într-un duel cu Raphael Varane // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 October 2020

Real Madrid a oferit surpriza etapei în La Liga, după ce a pierdut meciul de pe teren propriu cu Cadiz, scor 0-1.

Campioana La Liga a fost sufocată de nou-promovată în prima repriză, când Cadiz a înscris singurul gol al întâlnirii și a mai avut câteva șanse foarte bune de gol. Courtois a prins o zi bună, însă nu a reușit să scoată și șutul lui Lozano din minutul 16.

Real Madrid, patru schimbări la pauză!

Zinedine Zidane a efectuat 4 modificări la pauză, o premieră în istoria clubului din capitala Spaniei! După o primă repriză teribilă, antrenorul francez s-a gândit că e nevoie de forțe proaspete, astfel că i-a introdus pe Federico Valverde, Eder Militao, Casemiro și Marco Asensio în locul lui Isco, Sergio Ramos, Luka Modric și Lucas Vazquez.

Schimbările aduse de Zidane au adus o dominare a Realului în partea secundă, însă aceasta nu a fost fructificată de madrileni. Karim Benzema a lovit bara cu 10 minute înainte de final, însă scorul a rămas nemodificat, iar Real Madrid înregistrează prima înfrângere din acest sezon!

Real Madrid, ca FCSB

Decizia lui Zidane amintește de FCSB, clubul din Liga 1 obișnuit cu efectuarea unui număr important de schimbări la pauza meciurilor, sau chiar în timpul primei părți a meciurilor, „inspirate” de telefoanele patronului Gigi Becali.

În prima repriză a partidei Poli Iași - FCSB 5-2, roș-albaștrii au efectuat 4 schimbări înainte de minutul 30!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.