Campionate

Real Madrid - Cádiz 0-1. Zinedine Zidane: „N-avem scuze”

+9 Foto
Real Madrid - Cádiz 0-1. Zinedine Zidane: „N-avem scuze”

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 18 octombrie 2020

Zinedine Zidane, 48 de ani, admite că nu era surprins dacă oaspeții marcau trei goluri până la pauză: ”Am jucat prost, n-am avut ritm și foame”. Nou promovata a câștigat toate meciurile de ”afară”

"Cádiz lasă cicatrice campioanei!", a titrat Marca după naufragiul Real incredibil (0-1) pe propriul teren (0-1). Nou promovata în LaLiga s-a impus în toate cele trei deplasări, Huesca, Bilbao plus Madrid, și i-a învins pe los blancos "afară" în premieră într-un meci oficial (în istoria de 110 ani!), după un egal și 15 eșecuri. Cu o săptămâna înaintea El Clasico, trupa lui Zidane nu arată deloc bine, iar până atunci are și duelul de la Donețk, în Ligă, cu fosta formație a lui Mircea Lucescu, Șahtior. Nu s-a mai întâmplat ca o campioană-lider să piardă în LaLiga în fața unui adversar abia venit din Segunda!

S-a accidentat și Ramos

Antrenorul francez a ieșit în față și a recunoscut sincer impasul. A vorbit despre atitudine și nu a căutat alibiuri, deși a făcut patru înlocuiri la pauză, după o repriză la discreția oaspeților, cu cinci ocazii în 15 minute: "Nu mă miram dacă ne-ar fi dat trei goluri. Au arătat mai mult ritm și dorință. Nu avem scuze, am jucat prost și n-am intrat fizic în meci, dar se poate întâmpla la fotbal. Ne-au lipsit multe lucruri și la acest nivel e tare complicat să pui probleme. Sunt trei puncte importante risipite și nimic în plus".

Bara țintită de Benzema spre final nu schimbă impresia dezolantă lăsată de Madrid, nevoit să-l scoată, preventiv, pe căpitanul Ramos, lovit la genunchiul stâng după un contact dur cu hondurianul Choco Lozano (autorul unicului gol), schimbat și el la pauză. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.