Liga 1

Un antrenor român e gata să renunțe la meserie din cauza conducătorilor: „Au nevoie de altceva! Noi nu suntem buni, pentru că avem personalitate”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 October 2020

Cosmin Bărcăuan (42 de ani) este gata să renunțe la cariera în antrenorat din cauza conducerilor cluburilor din România.

Stabilit în Grecia după ce a fost schimbat din postura de antrenor principal la FC Voluntari 2, fostul atacant transformat în fundaș, trecut pe la Dinamo și Șahtior, a vorbit despre greșelile pe care le fac președinții cluburilor de fotbal din România.

„E foarte greu să intri în sistem și să antrenezi în România! E greu din alte motive, nu din lipsă de valori. Nu te bagă nimeni în seamă! Degeaba ai jucat pe unde ai jucat sau licență PRO! Eu nu credeam că e așa de greu să primești șansa de a antrena. Președinții de cluburi nu au nevoie de altceva, nu de antrenor! Eu mi-am luat gândul de la a antrena, chiar înainte să încep! Atât de dezamăgit sunt... 

La noi se vorbește mult, dar se face puțin! Nu există cuvânt și nu ai cu cine vorbi! Noi nu suntem buni pentru România, pentru că nu facem cum vor unii! Noi avem personalitate”, a declarat Cosmin Bărcăuan la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

VIDEO Bărcăuan, amintire incredibilă cu Ronaldinho: „Nu am dormit trei zile”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.