Stranieri

FOTO + VIDEO Cum a fost primit Alexandru Mitriță la Al Ahli + Primele declarații: „Este un club mare și va fi o provocare pentru mine”

+8 Foto
Alexandru Mitriță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 octombrie 2020

Alexandru Mitriță (25 de ani) a ajuns la Al Ahli și au apărut primele poze în care apare cu fularul echipei la gât.

Internaționalul român a ajuns la Jeddah, în Arabia Saudită, alăturându-se lotului condus de Vladan Milojevic. Fostul jucător al Craiovei, împrumutat 2 ani de saudiți de la New York City FC, a oferit primele declarații de când a fost făcut public transferul, arătându-se bucuros că a semnat cu echipa din Golf. Mitriță a așteptat să treacă perioada în care s-au desfășurat meciurile echipelor naționale, iar apoi s-a alăturat grupării saudite.

Sunt foarte fericit că sunt aici, întrucât am așteptat mult timp acest moment și sunt de asemenea fericit că fac parte din familia Al Ahli. Este un club mare și va fi o provocare pentru mine. Sper să câștig titluri la această echipă
Alexandru Mitriță, noul jucător al lui Al Ahli

Mitriță a făcut și primele poze cu fularul noii sale echipe, fiind întâmpinat de fani care i-au strigat numele, la aterizarea pe aeroportul din Riad. Al Ahli va disputa primul meci din actuala ediție de campionat în această seară, cu nou-promovata Al Betin.

+8 Foto
Alexandru Mitriță la Al Ahli

Citește mai multe știti din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.