Campionate

Marele absent al lui Rădoi a revenit după accidentare! Vlad Chiricheș, integralist în meciul cu Bologna » A oferit o pasă de gol!

Vlad Chiricheș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 octombrie 2020

Vlad Chiricheș (30 de ani) a revenit după accidentarea care l-a ținut departe de meciurile echipei naționale și a jucat în meciul cu Bologna, 4-3.

Accidentat pe 3 octombrie, în meciul de campionat împotriva lui Crotone, Chiricheș nu a participat la acțiunile echipei naționale, fiind o mare absență pentru lotul lui Mirel Rădoi. Fotbalistul lui Sassuolo făcuse deplasarea în România, la reunirea lotului, dar medicii nu l-au lăsat să joace în urma unor investigații mai amănunțite.

Vlad Chiricheș, integralist în Bologna - Sassuolo

Fundașul central a fost integralist în meciul dintre Bologna și Sassuolo, din etapa a patra din Serie A, și a fost decisiv, reușind să ofere pasa de gol la prima reușită a echipei sale, semnată de Berardi, care a șutat de la marginea careului. 

Meciul de pe stadionul „Renato Dall'Ara” a fost cu adevărat spectaculos, cu întoarceri de scor și multe goluri înscrise. Roberto Soriano a dat drumul robinetului de goluri în minutul 9, iar Berardi a restabilit egalitatea pe tabelă la scurt timp după. Bologna a intrat din nou în avantaj prin golurile reușite de Svanberg și Orsolini, însă Sassuolo nu a cedat și a punctat de 3 ori în ultimele 30 de minute, prin Djuricic, Caputo și autogolul lui Tomiyasu!

Grație acestui rezultat, Sassuolo ocupă locul 2 în Serie A după 4 etape, cu 10 puncte.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.