Liga 1

Răzvan Raț l-a convins să semneze cu Dinamo: „Mi-a spus că este un club cu o istorie foarte bogată”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 octombrie 2020

Abdoulaye Ba (29 de ani) este un fundaș senegalez cu 7 selecții la naționala mare, care a venit la Dinamo de la Rayo Vallecano, din Segunda Division. 

De-a lungul carierei a mai fost legitimat la FC Porto, Covilha, Vitoria Guimares, Fenerbache, Alanyaspor, 1860 Munchen și Deportivo La Coruna.

„Am vorbit înainte de a veni aici cu câțiva prieteni. Am vorbit cu Răzvan Raț aproape orice, despre cum e viața de aici și cum este lumea în România. Sfatul pe care el mi l-a dat a fost să vin la Dinamo, deoarece este un club cu o istorie foarte bogată. De când am venit în România mă simt foarte bine, lumea este chiar foarte prietenoasă.

Cu Raț am jucat doi ani de zile (n.r. la Rayo). Am mai vorbit și cu Borja Valle, care a ajuns la club înaintea mea. 

Când eram tânăr îmi plăceau Atletico Madrid și AC Milan, iar acolo am avut ocazia să-l văd pe «Mister» Contra. A fost extraordinar, sunt sigur că mă va ajuta foarte mult în carieră experiența lui.

De N’Doye (n.r. senegalez, ex-Dinamo) am auzit, a jucat cu fratele meu, și de Sougou (n.r. senegalez, ex-CFR Cluj) am auzit. 

Știu că voi fi cel mai înalt jucător din campionat (n.r. are 1,97), ăsta e un avantaj deoarece pot înscrie cu capul”, a declarat Abdoulaye Ba, pentru Pro TV.

Abdoulaye Ba și Rufo Collado

VIDEO Lupu nu vede un viitor bun pentru Dinamo: „E faliment! Au 1,5 milioane de euro datorii și n-au adus un euro de trei luni”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.