Liga 1

DINAMO - CRAIOVA. „Câinii” au folosit noul echipament: suporterii, eliminați de pe tricouri!

+36 Foto
Dinamo și-a prezentat noile echipamente în duelul cu CS Universitatea Craiova de pe Arena Națională.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 octombrie 2020

Dinamo și-a prezentat noile echipamente în duelul cu CS Universitatea Craiova de pe Arena Națională.  Numele proiectului fanilor, DDB, a dispărut de pe tricouri.

Dinamo continuă parteneriatul cu sponsorul tehnic Macron, în ciuda unor neînțelegeri apărute în acastă vară. Noile echipamente ar fi trebuit să fie folosite pentru prima dată în derby-ul cu FCSB, pierdut 2-3 runda trecută. Momentul a fost amânat pentru astăzi. 

Dinamo are echipamente noi

Echipamentul pe care „câinii” îl vor folosi în meciurile de pe teren propriu din acest sezon este roșu cu alb. În partea din față, pe piept, apare numele sponsorului principal. Dedesubt sunt imprimate triunghiuri în două nuanțe de roșu. Pe spate apar doar numele jucătorului și numele, cu alb, pe un fundal roșu.

A dispărut „Doar Dinamo București”

Surprinzător este faptul că mesajul „Doar Dinamo București”, care era afișat pe spatele tricourilor, sub număr, a fost înlăturat. Această decizie a fost luată în ciuda faptului că suporterii dinamoviști, prin programul DDB, au ținut clubul în viață atunci când Ionuț Negoiță, fostul finanțator, a încetat să investească în echipă.

Meciul trecut, cu FCSB, DDB apărea pe spatele tricourilor

FOTO. Cele mai tari meciuri imagini din Dinamo - Craiova: 

VIDEO. Ce spune Adrian Mititelu despre penalty-ul din Dinamo - Craiova: 

Citește și alte știri despre Dinamo și Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.