Campionate

Imagine incredibilă cu portarul de rezervă al lui Liverpool » A adormit la derby, în spatele lui Klopp

+12 Foto
Caoimhin Kelleher

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday, 19 October 2020

Trepidantul Merseyside Derby i-a ținut sâmbătă pe toți suporterii cu sufletul la gură până la ultima fază, Liverpool având în prelungiri un gol anulat cu VAR. Scorul final 2-2.

Van Dijk a ieșit accidentat și trebuie să se opereze la genunchi, iar Everton a reușit să egaleze de două ori și să rămână lider. Meciul n-a fost suficient de captivant și pentru o rezervă a lui Klopp. Camerele BT l-au surprins pe Caoimhín Odhrán Kelleher adormit în timpul derbyului, în spatele managerului neamț. În mijlocul zilei!

Insultat de fani

Goalkeeperul de 21 de ani a fost chemat de Klopp, după ce Alisson Becker s-a accidentat, și ar fi trebuit să intre între buturile campioanei Europei dacă și Adrian ar fi avut probleme. Episodul nu a rămas fără consecințe, dintre milioanele de telespectatori găsindu-se destui care să-l insulte pe rețelele sociale și să-l critice pe irlandez pentru lipsa de atașament față de culorile "cormoranilor". Kelleher e internațional U21 și în martie 2019 a fost convocat a doua oară și la naționala mare. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.