Liga 1

Reghecampf e văzut înapoi la FCSB: „E singurul care poate face asta! Fără el, FCSB nu are nicio șansă”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 octombrie 2020

Narcis Răducan, fost director sportiv la FCSB, a vorbit despre o posibilă revenire a lui Laurențiu Reghecampf la formația roș-albastră și spune că aceasta este singurul care poate lucra cu Gigi Becali și care poate face performanță.

„Eu am scris pe blogul meu despre posibila revenire a lui Reghecampf când am văzut configurația staff-ului de la FCSB (n.r. Toni Petrea și Thomas Neubert sunt foștii colaboratori ai lui Reghecampf). 

E singurul care poată să se înțeleagă cu Gigi și să facă și performanță. De poți înțelege cu el, dar trebuie să ai și rezultate. Într-un astfel de top, Reghecampf e pe primul loc. El reușește foarte bine să facă asta.

E greu să ții cont de cerințele patronului și să faci și performanță. E greu să te faci credibil în fața lotului cu argumente. Reghecampf se impune. Nu știu cum o face. Îl văd singurul care poate să ridice FCSB la un rang la care să se bată la campionat. Altfel nu are nicio șansă cu CFR Cluj și Craiova”, a declarat Narcis Răducan la emisiunea „Liga Digi Sport”.

VIDEO Anamaria Prodan a anunțat când pleacă Dennis Man: „Prețul pleacă de la 12 milioane de euro”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.