Liga 1

Preferatul lui Gigi Becali, luat la rost după prestațiile de la FCSB: „Îl depășește agresivitatea Bucureştiului” » Și MM Stoica e nemulțumit de el

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 octombrie 2020

Atacantul Sergiu Buș (27 de ani a fost criticat dur de Cornel Dinu după prestațiile avute la FCSB.

Vârful adus la cererea lui Gigi Becali încă nu a marcat pentru echipa roș-albastră și a dezamăgit prin prestațiile sale.

„Buş are nişte calităţi. E un băiat cu bun simţ, dar îl depășește agresivitatea comportamentală a FCSB-ului şi a Bucureştiului. El e dintr-o zonă liniştită. 

Problema la el e psihică, din două aspecte. E vorba despre cum se simte în Bucureşti și în antrenament, dacă e o schimbare faţă de ce făcea la Gaz Metan. A arătat că are forţă în joc. Tu, ca antrenor, trebuie să te întrebi dacă trebuie să stai de vorbă cu el, un jucător mai sensibil”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Mihai Stoica: „Toată lumea își pune întrebări”

Și Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, spune că așteaptă mai mult de la Sergiu Buș.

„„Mă așteptam la mai multe realizări în acest meci. Sergiu Buș nu a venit bine pregătit la noi. A fost accidentat, suspendat și nu a jucat în play-off. Apoi a venit perioada cu COVID.  I-a fost greu, știu prin ce a trecut. A fost dificil pentru el. Acum s-a prezentat foarte bine în antrenamente. Dar când ești vârf și nu dai gol, e clar că toată lumea își pune întrebări", a declarat Mihai Stoica la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Toni Petrea: „Sunt mulțumit de jocul echipei, știam că o să fie un meci dificil”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.