Cupa Romaniei

FC U Craiova 1948, victorie categorică în Cupa României! Liderul din Liga 2 a zdrobit-o pe Filiași

Filiași (Liga 3) și FC U Craiova 1948 (Liga 2) s-au înfruntat în turul 4 din Cupa României. Liderul din eșalonul secund a învins categoric, scor 4-0, și a obținut calificarea în „16”-imi.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 20 October 2020

Filiași (Liga 3) și FC U Craiova 1948 (Liga 2) s-au înfruntat în turul 4 din Cupa României. Liderul din eșalonul secund a învins categoric, scor 4-0, și a obținut calificarea în „16”-imi.

  • În turul precedent, liderul din Liga 2 a trecut de CSM Reșița, scor 2-1, în vreme ce Filiași a învins-o pe Pandurii Tg. Jiu cu 2-0.

Robert Răducanu a fost omul primei reprize pe stadionul „Orășenesc” din Dolj. Fotbalistul lui Dan Vasilică a reușit o „dublă” în primele 30 de minute. 

Echipa patronată de Adrian Mititelu nu a avut probleme nici în actul secund, iar Bălan și Ciolacu au conturat o victorie categorică.

La FC U Craiova 1948 a debutat noul antrenor principal: Dan Vasilică. Acesta a fost preparatorul fizic al echipei din iulie 2019. Acum, Adrian Mititelu i-a oferit un mandat de interimar, cel mai probabil până va găsi un nou antrenor după demisia lui Nicolo Napoli.

Filiași: Ov. Jianu – Dănescu, I. Tătaru, M. Dima, C. Calu - Vaștag, Armășelu, Vespe, Rupa - S. Lupu, Ct. Manolache
Rezerve: M. Enache – Circa, Cr. Poiană, Săulescu, Al. Fotescu, Duriță, M. Tănase, I. Crețu, Andr. Militaru
Antrenor: Mario Găman

FC U Craiova 1948: Rob. Popa – Paramatti, Diallo, Gugu, Huyghebaert - Dr. Albu - Vl. Pop, R. Negru, Stoenac, Rob. Răducanu - Cl. Bălan
Rezerve: Taborta – M. Avram, Baeten, Blidar, Zimța, Raicea, Anghelina, Compagno, Andr. Ciolacu
Antrenor: Dan Vasilică

Regulile din Cupa României

  • Din sezonul 2020-2021, în partidele în care se întâlnesc formații de Liga 2 cu formații de Liga 3, în ceea ce privește regulile de vârstă ale tinerilor jucători, se vor aplica reglementările de la Liga 3.
  • Meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza testărilor pozitive pentru COVID-19 nu se pot reprograma.
  • Până în faza 16-imilor, echipa gazdă are obligația asigurării costurilor de organizare, cu excepția baremurilor de arbitraj şi delegat de joc care vor fi suportate în procente egale 50%-50% de către ambele echipe.
  • Echipa gazdă are obligația de a achita baremul de arbitraj şi delegat de joc în întregime, echipa oaspete având obligația de a achita ulterior către clubul gazdă jumătate din valoare.
  • Jocurile pot începe numai dacă la teren sunt prezenți medicul delegat și medicul echipei gazdă.

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.