Liga 1

CLINCENI - FCSB 0-2. MM Stoica are un nou preferat după victoria chinuită cu Clinceni: „A făcut diferența în multe momente”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 20 October 2020

Chiar dacă Dennis Man și Olimpiu Moruțan au marcat golurile victoriei în meciul cu Academica Clinceni, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, l-a lăudat pe mijlocașul Octavian Popescu (17 ani).

Adus de la Craiova în vară, Octavian Popescu a intrat la pauza meciului cu Clinceni și l-a impresionat pe Mihai Stoica prin jocul prestat.

Mă bucur că la golul doi a contribuit și copilul ăsta, Octavian Popescu, care e excepțional! Vineri a jucat tot meciul la echipa a doua, iar acum a intrat la pauză și în multe momente a făcut diferența!

De Man și Moruțan ce să mai zic? Sunt certitudini! Sunt jucători care sunt în angrenajul echipelor naționale, unul la echipa de seniori, altul la naționala de tineret. Ambele goluri au venit după ce Dennis Man și-a schimbat poziția, din extremă a devenit atacant. Arată că are resurse să joace pe mai multe poziții", a declarat Mihai Stoica la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Toni Petrea: „Sunt mulțumit de jocul echipei, știam că o să fie un meci dificil”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.