Liga Campionilor

Bayern - Atletico Madrid. Fanii bavarezilor, protest înainte de meci: „E o glumă?! Acest bufon englez?”

Fanii lui Bayern au contestat delegarea lui Michael Oliver la meciul cu Atletico Madrid

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 20 octombrie 2020

Fanii lui Bayern au contestat delegarea lui Michael Oliver la meciul cu Atletico Madrid, după lipsa de reacție a „centralului” englez în derby-ul Everton - Liverpool (2-2), când Pickford l-a accidentat grav pe Van Dijk.

  • Bayern și Atletico Madrid se înfruntă miercuri, 21 octombrie, de la ora 22:00. Meciul din Grupa A poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport +, Digi Sport și Telekom Sport.

Sâmbătă, în Premier, "„entralul" Michael Oliver a ieșit șifonat din derby-ul Everton - Liverpool (2-2), în special din cauza lipsei de reacție la un incident extrem de grav. Portarul "caramelelor", Jordan Pickford, l-a luat cu fulgi cu tot pe Van Dijk, producându-i fundașului campioanei o ruptură de ligamente încrucișate care-l va ține cel puțin 6 luni pe tușă! Cu toate astea, arbitrul n-a dictat nicio sancțiune împotriva goalkeeper-ului!

Bayern - Atletico Madrid. Fanii bavarezilor, protest înainte de meci

Criticat dur în Anglia, Oliver a fost „răsplătit" de UEFA cu delegarea la Bayern - Atletico, derby-ul zilei de mâine în Champions League. Pentru fanii munchenezilor, o decizie de neacceptat. 

„Scuzați? Este asta un fel de glumă a celor de la UEFA?! Tipul ăsta a fost teribil în Merseyside Derby, țineți-l departe de noi! Nu vrem să pierdem jumătate de lot din cauza unui bufon englez care nu știe fotbal. Mai ales că întâlnim o echipă, Atletico, care pune accent pe jocul fizic", au protestat suporterii pe grupul „Bavarian Football Works".

Când vede o asemenea fază, atenția oricărui profesionist sau semiprofesionist care a jucat fotbal trebuie să fie la jucători. E clar că intrarea lui Pickford la Van Dijk a fost o agresiune, nu un tackling
- Graeme Souness, fost jucător Liverpool, acum analist TV

2018e anul în care englezul Michael Oliver a fost promovat de UEFA în grupa de elită a arbitrilor europeni

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.