Nationala

Emeric Ienei a identificat marea problemă a echipei naționale: „Jucătorii nu sunt antrenați cum trebuie” » Ce spune despre alegerea lui Mirel Rădoi

Emeric Ienei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 octombrie 2020

Emeric Ienei (83 de ani), fost selecționer al României în două rânduri, spune că „tricolorii” au o problemă psihologică și dezvăluie că a lăudat numirea lui Mirel Rădoi (39) ca selecționer.

„Eu aș dori să revenim cât mai repede la Cupa Mondială. Aș spune că avem jucători tineri foarte talentați, dar nu sunt antrenați așa cum trebuie. Nu din punct de vedere fizic, ci psihologic”, a declarat Ienei la PRO X.

Emeric Ienei: „Îmi place Rădoi”

Ienei, care a calificat echipa națională a României la Cupa Mondială din 1990, după o absență de 20 de ani, a dezvăluit că a felicitat Federația pentru alegerea lui Mirel Rădoi ca selecționer.

„Vreau să vă spun sincer, eu am felicitat FRF pentru că l-a pus pe Mirel Rădoi pentru că mie îmi place de el. Îmi place cum vorbește cu jucătorii. Din păcate, rezultatele nu au fost atât de bune, dar nu putem spune că antrenorul nu e un antrenor de valoare. El este, în opinia mea”. 

VIDEO. Mirel Rădoi, după ce a fost întrebat dacă îi lasă pe Ianis Hagi și Florinel Coman la România U21

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.