Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Moment spectaculos cu Răzvan Lucescu în vestiarul Rapidului: „Am rămas uimit și marcat! Eu eram un «no name»”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 20 octombrie 2020

Fostul atacant Marius Pena (36 de ani) a fost invitat la GSP LIVE și a dat detalii despre perioada petrecută la juniorii clubului Rapid, în sezonul 2004-2005.

Campion în Liga 1 cu Oțelul, Pena a povestit un episod spectaculos cu Răzvan Lucescu, după ce acesta nu l-a mai folosit într-un meci, deși îl trimisese la încălzire.

VIDEO Discursul lui Răzvan Lucescu pentru Marius Pena: „Atunci mi-a câștigat respectul”

„Am fost la Rapid și mă antrenam cu prima echipă când era Răzvan Lucescu. Am prins lotul echipei mari de două ori, dar nu am debutat. Am fost foarte aproape. Uite, ceva ce m-a marcat și pentru asta-l voi respecta toată viața pe Răzvan Lucescu. 

La un meci cu Bistrița m-a anunțat că mă bagă în teren. Rapid avea 2-0 și a luat gol. Și nu m-a mai băgat. După meci, eu am fost primul fotbalist cu care a discutat, chiar dacă aveam 18 ani și eram un «no name». A discutat 10 minute cu mine și mi-a explicat de ce nu am jucat și ce a trebuit să facă din punct de vedere tactic. Eu eram mulțumit că eram în lot. Am rămas uimit și marcat de modul în care discuta cu fotbaliștii. Nu conta numele, pe toți îi trata la fel”, a declarat Marius Pena la GSP LIVE.

Citește mai multe știri din Liga 1:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.