Cupa Romaniei

Cine a eliminat-o pe Rapid din Cupa României: „Media salarială este de 1.000 de lei pe lună”

+13 Foto
Andrei Erimia, antrenorul echipei din Liga 3, a dezvăluit că media salarială a clubului său este de 1.000 lei/lună.

Articol de Vlad Nedelea, Alexandru Grigore  —  marţi, 20 octombrie 2020

Rapid a fost eliminată de Progresul Spartac din Cupa României, scor 3-2 după prelungiri. Andrei Erimia, antrenorul echipei din Liga 3, a dezvăluit că media salarială a clubului său este de 1.000 lei pe lună. 

Andrei Erimia, antrenorul celor de la Progresul Spartac, a obținut cea mai importantă performanță din carieră și din istoria clubului înființat în 2014. Micuța formație bucureșteană are obiective mărețe și încearcă promovarea în Liga 2 la finalul acestui sezon. Face însă parte din aceeași serie cu CSA Steaua, formație pe care urmează să o întâlnească în meci direct la începutul lunii noiembrie.

Rapid, eliminată de Progresul Spartac: „Media salarială e de 1.000 de lei pe lună”

Întrebat despre nivelul financiar de la club, antrenorul Andrei Erimia a spus: „Media salarială e undeva la 1.000 de lei lunar. Prime pentru astăzi? Sincer, cred că vin niște bani de la Federație și vor merge toți la băieți. Așa este normal. O să aibă o pizza dublă și o bere mare!”.

Unul dintre cele mai frumoase momente din carieră. I-am felicit pe băieți, a fost o lecție importantă. Nouă ne-au plecat 14 jucători la finalul sezonului trecut. Au realizat un lucru extraordinar, cu sufletul. Au demonstrat că se poate!
- Andrei Erimia

3e locul ocupat de Progresul Spartac în serie 4 din al treilea eșalo

FOTO. Cele mai tari imagini din Progresul Spartac - Rapid

Citește și alte știri despre Rapid: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.