Liga 1

Fanii-acționari de la Dinamo, mesaj pentru Cosmin Contra: „Timpul nu mai avea răbdare” + ce spun despre dispariția DDB de pe tricouri

+36 Foto
Cosmin Contra (44 de ani) are parte de sprijin total din partea fanilor-acționari de la Dinamo.

Articol de Gazeta Sporturilor   —  marţi, 20 octombrie 2020

Cosmin Contra (44 de ani) are parte de sprijin total din partea fanilor-acționari de la Dinamo. 

Într-un comunicat numit "TIMPUL NU MAI AVEA RĂBDARE”, parafrazând încheierea aleasă de Marin Preda pentru primul volum din „Moromeții”, fanii lui Dinamo își arată sprijinul pentru antrenorul Cosmin Contra. În finalul mesajului postat pe pagina de facebook „Peluza Cătălin-Hîldan”, suporterii-finanțatori spun că fac demersurile necesare ca pe tricoul de joc să apară numele fanilor înscriși în programul DDB. 

Contra este un antrenor care în toată cariera lui n-a avut niciodată 3 înfrângeri la rând. Are un lot valoros, l-a readus pe Fabbrini în formă, iar Dinamo a dominat și-a dominat adversarul în ultimele 5 etape. Vor veni și rezultatele, dar trebuie răbdare.

- Comunicat Peluza Cătălin Hîldan

Fanii lui Dinamo își vor numele pe tricouri


Pentru că tot am vorbit de seriozitate, vă informăm că DDB continuă demersurile pentru realizarea tricoului cu numele suporterilor care au salvat clubul. Sunt lucruri care nu țin de noi. Sperăm să găsim sprijin pe toate planurile în realizarea proiectului, pentru că toate părțile (suporteri, club, sponsor tehnic) ar avea numai de câstigat. Ați văzut că și noile echipamente au ajuns târziu la echipă. Cât ține de noi, facem tot posibilul pentru a nu-i dezabăgi pe cei care merită cel mai mult respect.

- Comunicat Peluza Cătălin Hîldan

VIDEO. Cosmin Contra, după Dinamo - Craiova 1-0: „Horațiu Feșnic A VRUT să vadă acest fault”

Citește și alte știri despre Dinamo: 


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.