Liga 1

Jucătorii lui Dinamo, desființați de o legendă: „«Nuevo Dinamo» e ruptă în două! Jucătorii nu știu să dribleze! Doar vorbesc spaniolă între ei”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 octombrie 2020

Dănuț Lupu (53 de ani), fost campion cu Dinamo, a comentat situația din club și se declară nemulțumit de jucătorii spanioli aduși în această perioadă de transferuri.

„Eu am spus că va fi foarte greu să facă o echipă competitivă și aibă rezultate. E greu cu atâția jucători noi. Pe de altă parte cu acest proiect al lor... «New Dinamo» e rupt în două! Aducând atâția jucători la echipă, trebuie să le plătești salariile. 

Tu nu ai nicio bază, niciun ban! Ei nu s-au gândit că jucătorii vor avea de suferit? Noi vorbim de banii pe care trebuiau să le aducă spaniolii, lăsați ratele din drepturile TV. Nistor, care a plecat în iarnă, nu și-a luat banii. 

Eu nu am nimic cu acești jucători, dar dacă unul dintre cei aduși știa să dribleze, atunci nu venea în România. Dacă ei aveau unde să joace în liga a doua din Spania, jucau acolo! Nu veneau în România! În afară de faptul că vorbesc spaniolă între ei, nu prea am văzut să joace și fotbal între ei. Doar Camara mi s-a părut că a avut o constanță și că a jucat ceva”, a declarat Dănuț Lupu la Pro X.

VIDEO Dănuț Lupu nu vede un viitor bun pentru Dinamo: „E faliment! Are minimum 1,5 milioane de euro datorii”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.