Liga 1

Un oficial din Liga 1, condamnat la închisoare pentru mărturie mincinoasă!

Claudiu Drăgan a fost condamnat la 6 luni de închisoare

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 22 October 2020

Claudiu Drăgan (41 de ani), directorul de competiții al echipei UTA și fost jucător la echipe precum Rapid, Dinamo și U Craiova, a fost condamnat la 6 luni de închisoare de către Judecătoria Arad, pentru mărturie mincinoasă, informează aradon.ro.

Potrivit sursei citate, alături de Drăgan, au mai fost condamnați la 6 luni de închisoare alți doi bărbați, Radu Racoviță și Adrian Sas, toți trei în urma unor mărturii oferite într-un dosar în care 3 persoane (Cosmin Crainic, Dumitru Stan și Dănuț Leș) au fost trimise în judecată după ce ar fi bătut și sechestrat un fost angajat al firmei Dey Bodyguard Internațional 2012.

Dosarul a ajuns pe rolul instanței arădene după ce tânărul care a acuzat că a fost sechestrat și bătut a depus plângeri penale împotriva lui Drăgan, Racoviță și Sas. Sentința nu este una definitivă, Drăgan având posibilitatea de a face recurs.

Condamnă inculpaţii: Drăgan Claudiu, Sas Adrian şi Racoviţă Radu Valentin la pedeapsa de câte: 6 (şase) luni închisoare fiecare, pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă . Pe durata şi în condiţiile prevăzute de art.65 alin. 1 Cod penal inculpaţilor le este interzisă exercitarea drepturilor prevăzute de art. 66 alin. 1 lit. a), b) Cod penal. În baza art. 67 alin. 2 Cod penal şi art. 66 alin. 1,2 Cod penal interzice inculpaţilor ca pedeapsă complementară drepturile de la art. 66 lit. a, b Cod penal pe o durată de 2 ani. În baza art. 274 Cod procedură penală obligă inculpaţii la plata sumei de câte 500 lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 8 octombrie 2020 
- Soluția pe scurt, conform portal.just.ro

Claudiu Drăgan a fost administrator al firmei Dey Bodyguard Internațional 2012, iar în prezent ocupă funcția de director de competiții la UTA. În cariera de fotbalist, Drăgan a evoluat pentru clubul arădean în două rânduri: mai întâi între 1997 și 1999, apoi în sezonul 2010/2011.

VIDEO. Sfat de viață pentru tineri, din partea lui Claudiu Drăgan

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.