Europa League

Ce jucător de la CFR Cluj poate decide duelul cu ȚSKA Sofia: „Eu mă minunez, e imposibil. Le ceream jucătorilor mei să sară în el”

Bogdan Andone, fostul antrenor al Astrei, e impresionat de Paulo Vinicius (36 de ani), fundașul-golgeter de la CFR Cluj.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 22 octombrie 2020

Bogdan Andone, fostul antrenor al Astrei, e impresionat de Paulo Vinicius (36 de ani), fundașul-golgeter de la CFR Cluj. 

  • ȚSKA Sofia - CFR Cluj se joacă astăzi, de la 19:55, liveTEXT AICI și în direct la TV pe Telekom Sport 1, Digi Sport și Look Plus. 

Vinicius a marcat deja 3 goluri decisive pentru CFR Cluj în acest sezon. Fundașul central este titular și în această seară, contra celor de la ȚSKA Sofia, iar Bogdan Andone consideră că poate avea un rol important. 

ȚSKA Sofia - CFR Cluj, cu Vinicius protagonist

„E incredibil, eu mă minunez. Știu cum pregăteam marcajul la antrenament, la fazele fixe. Toată lumea știe că Vinicius marchează, dar pur și simplu e imposibil de marcat. Puneam cel mai bun jucător, cel mai puternic jucător, e imposibil de marcat. 

Înaintea să vină la CFR Cluj a fost la Apollon Limassol, unde a marcat șapte sau opt goluri în ultimul sezon. În sezonul respectiv a dat gol în semifinala Cupei, în marele derby Apollon - AEL Limassol, după care a dat gol în finala Cupei, cu Omonia Nicosia. 

Are un timing extraordinar, e foarte puternic în săritură și lovește mingea la cel mai înalt nivel. Cât am fost la Astra le ceream jucătorilor să sară în el, să nu urmărească mingea. Pur și simplu le ceream să-l scoată de pe traiectoria balonului”, a declarat Bogdan Andone la „Liga Digi Sport”.

VIDEO. CFR Cluj începe o nouă aventură europeană

Citește și alte știri despre Europa League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.