Europa League

ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2. Mario Camora, mesaj pentru Rădoi, după o nouă victorie europeană: „Aștept a doua șansă!”

+70 Foto
Mario Camora (33 de ani) a avut o prestație sigură și îi transmite lui Mirel Rădoi că așteaptă a doua șansă la națională.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 22 October 2020

CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League. Mario Camora (33 de ani) a avut o prestație sigură și îi transmite lui Mirel Rădoi că așteaptă a doua șansă la națională. 

„Ne era dor să revenim în această competiție, să revedem și fani în stadion. E un start foarte bun pentru noi. Roma sigur că e favorită la câștigarea grupei, o echipă cu jucători foarte mari. E important însă ce facem noi. Bine că am câștigat, trebuie să începem cu dreptul și acasă, meciul următor”, a declarat Camora la „Digi Sport Special”.

Camora a trecut peste eșecul de la națională

„Am suferit cu toții la națională, dar viața merge înainte. Trebuie să avem capul sus, iar caracterul unui jucător se vede după meciurile mai puțin bune. Asta a fost părerea lor (n.r. criticilor). Fiecare om poate să spună ce vrea, iar eu respect asta. Din fericire suntem într-o țară în care libertatea de exprimnare există. Eu, din păcate, am greșit, dar ridic capul. Mi-a dat mai multă forță să joc cât mai bine la club, să primesc a doua șansă și să demonstrez că merit să fiu acolo”, a concluzionat Camora. 

FOTO. Cele mai tari imagini din ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2:

Citește și alte știri despre Europa League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.