Europa League

ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2. VIDEO Dan Petrescu a atins două subiecte sensibile: „În Europa nici nu mă bagă în seamă arbitrii! La noi vor să devină celebri” + Postul unde cere urgent întăriri

+70 Foto
Dan Petrescu (52 de ani) a atins două subiecte delicate în timpul conferinței de presă: arbitrajele din Liga 1 și campania de transferuri incompletă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 22 October 2020

CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League. Dan Petrescu (52 de ani) a atins două subiecte delicate în timpul conferinței de presă: arbitrajele din Liga 1 și campania de transferuri incompletă.

„Lupta va fi mult mai încinsă, dar dacă aș avea arbitrajele din Europa, ar fi altceva. Aici sunt fantastice, în campionat sunt dezastruoase. Asta e realitatea. Anul trecut în play-off ne-au făcut praf, acum la fel. Ce să mai zicem?! 

În Europa nici nu ne bagă în seamă arbitrii. La noi vin, mă trimit în tribune. Nu știu ce școli de arbitraj fac ei... La noi mă trimite în tribună, îmi dă roșu. Așa devine celebru. În Europa nu am luat roșu ca antrenor de când sunt eu, nici ca jucător”, a declarat Dan Petrescu în conferința de la finalul partidei cu ȚSKA Sofia. 

Dan Petrescu cere întăriri, chiar și după ȚSKA - CFR 0-2

La mijloc suntem descoperiți. Cei 3 care au jucat astăzi sunt cam singurii din lot (n.r. Hoban, Djokovic și Păun). Mai e Itu, care e tânăr, și Pereira, care nu e locul lui acolo. Dacă nu pleca Bordeianu, eram cât de cât OK. Acolo e poziția unde îmi este mie cel mai frică
- Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

FOTO. Cele mai tari imagini din ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2:

Citește și alte știri despre Europa League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.