Europa League

VIDEO Ipoteză lansată la GSP Live: „Naționala României nu ar învinge CFR Cluj!”

+70 Foto
CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 23 October 2020

CFR Cluj a învins-o pe ȚSKA Sofia, scor 2-0, în primul meci al grupei A din Europa League. Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a analizat partida în direct la GSP Live.

Dragomir este de părere că formația lui Dan Petrescu se va califica sigur în „16”-mi și lansează o ipoteză interesantă, potrivit căreia naționala României nu ar putea să treacă de clujeni.

VIDEO Dumitru Dragomir, la GSP Live: „CFR Cluj va ieși sigur din grupă!”

„La CFR sunt condiții bune pentru fotbal. Încă. Este seriozitate. Mă aștept ca fotbalul românesc să intre într-un colaps, pentru că nu e ajutat de nimeni. E deranj mare. Soluțiile trebuie să vină de la Guvern. Fotbalul românesc suferă din punct de vedere financiar. Nu mai avem un Becali sau un Varga să investească. 

Cluburile sărăcesc. Măcar chiriile și taxele la stadion să fie plătite de către stat. Așa e peste tot în lume. La noi, sportul a ajuns de râsul lumii, pentru că nu a fost o prioritate. 

Am jucat cu o echipă din Bulgaria, nu împotriva Norvegiei, totuși. Nici nu cred că echipa națională ar putea s-o bată pe CFR Cluj. Eu cred că CFR va ieși sigur din această grupă. S-ar putea să nu ia nicio bătaie Dan Petrescu”, a declarat fostul șef al LPF.

Să dăm și noi drumul spectatorilor. Pe stadionul nostru național, 10.000 de oameni ce-ar fi? La Sofia a stat unul la 3 metri de altul. Eu nu zic că nu există acest virus, dar este o răceală puternică. Cine rezistă, rezistă, cine nu... aceasta e viața. Văd că sunt medicamente pentru așa ceva
- Dumitru Dragomir, la GSP Live

FOTO Cele mai tari imagini din meciul ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2

VIDEO Reacția acționarului de la CFR Cluj, Ștefan Gadola, după victoria obținută la Sofia

Citește mai multe știri despre partida ȚSKA Sofia - CFR Cluj 0-2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.