Liga 1

Un om de afaceri cu o avere de peste 100 de milioane de euro, interesat de Viitorul » Reacția lui Gică Popescu

Viitorul se gândește să atragă noi investitori

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 octombrie 2020

Viitorul se gândește să atragă noi investitori, iar Gică Popescu, președintele clubului, a afirmat că Dan Şucu, deținătorul Mobexpert, poate fi în viitor unul dintre acționarii dobrogenilor.

  • Dan Șucu a intrat în afaceri în anul 1993, când firma Mobexpert a luat naștere; 
  • Acesta are o avere de peste 100 de milioane de euro.

„Din ziua în care eu am venit preşedinte la Viitorul am declarat că intenţionăm să aducem alături de noi - şi a mai spus-o şi Gică de nenumărate ori - oameni cu un potenţial financiar ridicat, astfel încât să ducem proiectul la un alt nivel. În acest an şi jumătate ne-am întâlnit cu o serie de oameni de afaceri care ar avea această posibilitate să vină alături de noi. 

Fără ajutorul unor oameni cu putere financiară este aproape imposibil să creştem ca proiect. Bineînţeles că domnul Şucu poate fi unul dintre potenţialii viitori acţionari, dar acum nu ştiu care sunt intenţiile domniei sale. Trebuie să ajungă la o concluzie, sper ca aceasta să fie una pozitivă şi să dorească să vină alături de noi. Ar fi minunat ca dânsul şi alţi oameni să vină alături de noi pentru că putem face lucruri importante", a spus Popescu, potrivit Agerpres.

Viitorul caută investitori

Dan Șucu nu neagă o posibilă investiție în proiectul lui Gică Hagi, însă momentan afirmă cu s-a pus problema unui acord oficial între cele două părți.

„Nu am cumpărat acţiuni la Viitorul. Că aş putea fi interesat este altceva. Dar nu există nicio tranzacţie. Aş putea fi interesat, dar nu e o discuţie pe care să o fac până nu ajung la o concluzie", a declarat Șucu pentru sursa citată.

Dan Șucu

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.