Liga 1

VIDEO „Mirel Rădoi poate antrena Craiova!” » Mesajul transmis de Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi, 56 de ani, antrenorul CS Universității Craiova, a afirmat că este posibil ca în viitor Mirel Rădoi (39), selecționerul României, să pregătească formația din Bănie.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 octombrie 2020

Cristiano Bergodi, 56 de ani, antrenorul CS Universității Craiova, a afirmat că este posibil ca în viitor Mirel Rădoi (39), în prezent selecționerul României, să pregătească formația din Bănie.

Declarația vine în contextul afirmațiilor făcute de-a lungul timpului de Rădoi, care și-a exprimat aprecierea față de formația oltenilor.

VIDEO Cristiano Bergodi: „Mirel Rădoi poate antrena în viitor Craiova”

„Eu îl consider pe Mirel Rădoi un antrenor foarte bun. A avut performanțe notabile cu echipa de tineret, a fost extraordinar. Experiența se face pe teren, câștigând sau pierzând. 

El poate antrena în viitor Universitatea Craiova, fiind un tehnician bun. Îi urez baftă, trebuie să fim alături de el, fiindcă este un antrenor tânăr, cu metode moderne” a declarat Bergodi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Echipa din Liga 1 pe care mi-ar plăcea să o antrenez e Universitatea Craiova. Am crescut ca fan al Craiovei și am acceptat transferul la Steaua și pentru că nu era un rival atât de mare cum era Dinamo"
Mirel Rădoi

„Regret că în cariera mea de fotbalist n-am jucat în tricoul Universității. Măcar ca antrenor să am posibilitatea asta, să antrenez echipa pe care am simpatizat-o atunci când eram copil"
Mirel Rădoi

VIDEO Match preview Craiova - Clinceni

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.