Liga 1

Dinamo, varianta neon » Echipament inedit pentru meciul cu Sepsi! Cum arată tricoul de deplasare al „câinilor”

Dinamo a pierdut în ultima etapă, 0-1 cu CS U Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 23 octombrie 2020

Cu ocazia meciului cu Sepsi OSK, Dinamo va purta pentru prima dată noul echipament de deplasare. Realizat de Macron, sponsorul tehnic al „câinilor”, acesta este de culoare verde neon.

  • Sepsi OSK - Dinamo, meci contând pentru etapa #8 a Ligii 1, va avea loc sâmbătă, 24 octombrie, și va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro;

După ce etapa trecută, în înfrângerea cu Universitatea Craiova (scor 0-1), Dinamo a purtat pentru prima dată echipamentul de acasă din acest sezon, la următoarea partidă, „câinii” vor evolua în premieră în echipamentul de deplasare, de culoare verde.

sursă foto: Facebook @ FC Dinamo București

Dinamo are echipamente noi

La meciul din etapa trecută, înfrângerea cu CS U Craiova (0-1), Dinamo și-a prezentat echipamentele pentru meciurile de pe teren propriu. Acestea ar fi trebuit să fie folosite pentru prima dată în derby-ul cu FCSB, pierdut 2-3, însă momentul a fost amânat. 

Echipamentul pe care „câinii” îl vor folosi în meciurile de pe teren propriu din acest sezon este roșu cu alb. În partea din față, pe piept, apare numele sponsorului principal. Dedesubt sunt imprimate triunghiuri în două nuanțe de roșu. Pe spate apar doar numele jucătorului și numele, cu alb, pe un fundal roșu.

Așa arată echipamentul lui Dinamo pentru meciurile de „acasă”

VIDEO. Totul despre Sepsi OSK - Dinamo: 

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.