Campionate

VIDEO Presa din Italia, la picioarele lui Vlad Chiricheș: „O capodoperă! Eurogol! La fel ca în tricoul Stelei”

Vlad Chiricheș (30 de ani, fundaș central) a reușit o execuție superbă în partida Sassuolo - Torino 3-3, în etapa #5 din Serie A.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 October 2020

Vlad Chiricheș (30 de ani, fundaș central) a reușit o execuție superbă în partida Sassuolo vs. Torino 3-3 - etapa #5 din Serie A.

Chiricheș a marcat un gol fabulos pe „Citta del Tricolore”: șut direct în vinclu de la aproximativ 30 de metri. Românul a punctat pentru Sassuolo la scorul de 1-3.

Presa din Italia, la picioarele lui Vlad Chiricheș

  • „Vlad Chiricheș a reușit un eurogol!” - Gazzetta dello Sport
  • „Chiricheș și Caputo au făcut show în acest meci. Primul l-a învins pe portarul advers cu un șut de la 30 de metri” - Corriere dello Sport
  • „Chiricheș tocmai a reușit o capodoperă. A izbutit o execuție similară și în perioadă în care juca la Steaua, împotriva lui Ajax, dar aceast șut este de neegalat. Nu i-a dat nicio speranță lui Sirigu!” - Sky Sport

Sassuolo 3-3 Torino » Rezumat VIDEO

  • Golul lui Chiricheș, la minutul 2.53

Reușita stoperului român i-a mai șters din păcate, întrucât acesta a gafat la primele două goluri. În minutul 33, nu a reușit să respingă o centrare în careu și l-a lăsat singur pe Linetty în 6 metri, care a reușit să deschidă scorul. Iar în minutul 77, a fost ridiculizat de Belotti, fiind lăsat pe jos de vârful letal al torinezilor.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.