Campionate

RANGERS. Ianis Hagi, criticat de jurnaliștii scoțieni după meciul de la Liege: „Nu a reuşit nici măcar un dribling”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 octombrie 2020

Ianis Hagi (22 de ani) a fost criticat de presa din Scoția după meciul din Europa League al lui Rangers, împotriva lui Standard Liege, scor 0-2.

Fiul „Regelui” a intrat în vizorul presei scoțiene pentru prestațiile din acest sezon, fiind criticat de The Boot Room pentru salariu primit: „Ianis Hagi a fost transferat definitiv de la Genk în vară, dar continuă să aibă dificultăţi în a se impune în trupa lui Steven Gerrard. În meciul de la Liege, Ianis nu a reuşit nici măcar un dribling, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare. Hagi a înscris o singură dată în acest sezon. Nu e suficient pentru un jucător care câştigă în jur de 19.000 de lire sterline pe săptămână”.

Ianis Hagi, notat cu 5

Aceste critici la adresa lui Ianis vin după ce a primit nota 5 în The Scottish Sun, fiind apreciată implicarea în jocul lui Rangers: „Tânărul mijlocaș român aproape a înscris cu un șut superb de la distanță în prima repriză, înainte să primească un cartonaș galben după o intrare dură la Gavory. Arată neîncrezător și s-a chinuit să își facă simțită prezența. A fost schimbat în a două repriză”.

4,5 milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Ianis Hagi

Cele mai bune momente de până acum ale lui Ianis Hagi la Rangers

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.