Liga 1

FCSB. Gică Hagi, directivă pentru Gigi Becali: „El doar acolo trebuie să joace! Altfel, devine vulnerabil”

Gică Hagi și Gigi Becali au colaborat doar pentru câteva luni la FCSB, în 2007. S-au despărțit cu scandal

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 October 2020

Gică Hagi, 55 de ani, patronul Viitorului, a vorbit despre Florinel Coman (22 de ani, extremă stânga), fostul său jucător de la formația dobrogeană, în prezent la FCSB, despre care spune că ar trebui să se concentreze doar pe acțiunile ofensive.

De asemenea, liderul Generației de Aur a oferit și exemplul George Țucudean, căruia i-a cerut la Viitorul să se axeze pe sarcinile sale de atacant.

FCSB. Gică Hagi, sfat pentru Gigi Becali: „Coman trebuie să joace numai în atac!”

Pentru mine, Coman trebuie să joace numai în atac, nu să vină în apărare. Cu cât vine mai mult în apărare, cu atât devine mai vulnerabil și ajunge prea departe de poarta adversă.

Această discuție am avut-o și cu George Țucudean când a venit la Viitorul. El făcea alunecări. I-am spus că trebuie să fie rapid și inspirat în fața porții. 

În opinia mea, astfel de fotbaliști trebuie să fie focusați 80% pe faza de atac și doar 20% pe cea defensivă”, a declarat Hagi la Telekom Sport.

12 goluriîn 28 de meciuri a reușit Coman în sezonul trecut de Liga 1. În actuala stagiune, a bifat doar 3 partide, fără a marca vreun gol, fiind și acum accidentat

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - Hermannstadt

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.