Liga 1

DINAMO. Dumitru Dragomir a găsit soluția pentru redresarea „câinilor”: „N-ar mai pierde 3 meciuri până la finalul campionatului”

Dumitru Dragomir

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 24 October 2020

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat situația actuală de la Dinamo, acolo unde Pablo Cortacero întârzie să aducă în club banii pe care i-a promis.

„Spaniolii umblă după un credit în România. E greu să-ți dea cineva bani fără garanții. Fotbaliștii nu sunt o garanție bancară. Mi-ar părea rău ca Dinamo să trăiască tot din banii strânși de suporteri. Dacă banii vin la Dinamo, Contra nu mai pierde trei jocuri până la finalul campionatului

Trebuie doar să fie liniște (n.red - la Dinamo). Sincer, dacă aș avea banii lui Gigi Becali aș investi în fotbalul românesc. Aș lua Dinamo imediat și m-aș întrece cu Becali. Dinamo e de luat, dar trebuie să ai cel puțin 30-40 de milioane de euro. Acest club îți mănâncă 7-8 milioane pe an”, a declarat Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal”.

Sepsi - Dinamo, meci devisiv pentru viitorul „câinilor”

„Nuevo Dinamo” este în aer. De la antrenor la directori, jucători și suporteri, toți așteaptă cu sufletul la gură să se trimită bani dinspre Pablo Cortacero, aflat în Spania, întrucât cei 230.000 de euro din drepturile TV s-au epuizat.

Situația sportivă este deplorabilă, trei înfrângeri la rând, echipa e pe antepenultimul loc, pe fondul crizei unii fani i-au cerut demisia lui Cosmin Contra, chiar și „Guriță” este îngrijorat. Meciul de astăzi, de la Sfântu Gheorghe, cu una dintre formațiile în formă ale startului de sezon, este vital pentru proiect.

VIDEO Marian Savu rămâne pesimist în privința noilor investitori de la Dinamo: „Nu s-a schimbat nimic de la Revoluție”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.