Liga 1

Deian Sorescu, DĂRÂMAT după Sepsi - Dinamo 2-0: „E cel mai rușinos meci al nostru! Nu am vreo explicație, dar nu e vina lui Contra”

+21 Foto
Dinamo e la pământ. foto: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 octombrie 2020

SEPSI - DINAMO 2-0. Deian Sorescu, cel mai bun dinamovist din sezonul trecut, a rămas fără cuvinte după înfrângerea suferită de „câini” la Sfântu Gheorghe, scor 0-2. 

Mijlocașul lui Dinamo consideră că vina le aparține exclusiv jucătorilor și sare în apărarea lui Cosmin Contra, cel care a anunțat că va schimba strategia la echipă în cazul în care conducerea decide să-l mențină în funcție. 

„Nu avem nicio explicație. Nu ne-a ieșit nimic din ceea ce ne-a transmis Mister. Dacă am fi avut măcar jumătate din ambiția și dăruirea dânsului, poate că am fi obținut un rezultat mai bun. Chiar nu am nicio explicație. S-au adus mulți jucători de calitate, dar nu reușim să câștigăm, din păcate. 

Am avut meciuri în care am jucat mult mai bine decât azi. Nu știu ce se întâmplă. E cel mai rușinos meci al nostru! Mister nu are nicio vină. Noi suntem cei care intră pe teren și trebuie să-și facă treaba”, a spus Deian Sorescu, la Look Sport. 

Cele mai tari imagini din meciul Sepsi - Dinamo 2-0: 

+21 Foto
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda
  • foto: Cristi Preda

Citește și alte știri despre meciul Sepsi - Dinamo 2-0: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.