Liga 1

Cosmin Contra, declarație categorică despre plecarea de la Dinamo: „Am vorbit acum cu directorul sportiv”

+21 Foto
Cosmin Contra, un monument al deznădejdii. foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 octombrie 2020

SEPSI - DINAMO 2-0. Cosmin Contra, tehnicianul lui Dinamo, a avut un discurs dur la adresa propriilor jucători după înfrângerea cu Sepsi, scor 0-2, însă a vorbit și despre posibila plecare de la cârma echipei. 

„Guriță” a afirmat că decizia va aparține conducerii și că a vorbit deja cu directorul sportiv, Rufo Collado. În cazul în care va fi păstrat la echipă, Contra a anunțat că va schimba strategia și va folosi mai mulți jucători tineri. Totodată, el le-a promis fanilor dinamoviști că „Dinamo nu va mai arăta niciodată în acest fel”. 

„Am vorbit acum cu directorul sportiv. Sunt la dispoziția conducerii, dacă ei consideră că nu mai merit să fiu la cârma echipei... Dar dacă ei consideră că merit să rămân, voi schimba puțin foaia, iar Dinamo nu va mai arăta niciodată în acest fel”, a spus Contra, la conferința de presă de la finalul partidei. 

După șapte etape, Dinamo e pe locul 14 în Liga 1, cu doar cinci puncte. „Câinii” au o singură victorie și cinci înfrângeri, toate eșecurile venind în timpul mandatului lui Contra.

Clasament Liga 1: 

FOTO Cele mai tari imagini din partida Sepsi - Dinamo 2-0

+21 Foto
Sepsi - Dinamo FOTO: Cristi Preda

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.