Campionate

Veste teribilă pentru Bayern Munchen! Starul bavarezilor, accidentare groaznică: nu va mai juca în acest an!

Alphonso Davies (19 ani, fundaș stânga), starul lui Bayern, are un ligament smuls și altul parțial rupt la gleznă

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 25 octombrie 2020

Alphonso Davies (19 ani, fundaș stânga), starul lui Bayern, are un ligament smuls și altul parțial rupt la gleznă, după ce a călcat greșit în chiar primul minut al meciului cu Eintracht (5-0).

Foarte probabil, Alphonso Davies nu va mai disputa niciun minut în 2020. Fundașul de numai 19 ani al lui Bayern, revelația sezonului trecut, a primit un diagnostic dur de la medici, după ce a călcat greșit în chiar primul minut al confruntării cu Eintracht Frankfurt (5-0), de sâmbătă, și a trebuit să fie înlocuit.

An încheiat pentru Alphonso Davies

„Are un ligament smuls și altul parțial rupt la glezna dreaptă", a anunțat antrenorul Hansi Flick. Perioada de recuperare: între șase și opt săptămâni, conform celei mai optimiste prognoze. Internaționalul canadian e și el optimist: „Voi reveni mai puternic. E vorba doar despre un mic obstacol în cale".

Văzut la un moment dat ca o soluție de compromis pe postul de fundaș stânga, urmare a mai multor accidentări în lot, puștiul a uimit sezonul trecut cu viteza, driblingurile și entuziasmul său. Iar în vară a sărbătorit pe teren, alături de Lewandowski, Gnabry și ceilalți, triumfurile din Bundesliga, Cupa și Supercupa Germaniei, Liga Campionilor și Supercupa Europei.

65 de meciuriși 4 goluri are Davies la Bayern, unde a debutat pe 27 ianuarie 2019

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.