Liga 1

FCSB - Hermannstadt. VIDEO Toni Petrea vrea spectacol cu sibienii: „Să înscriem cât mai multe goluri!” + comentarii despre CFR Cluj și Craiova

Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a prefațat meciul cu Hermannstadt de luni, în cadrul unei conferințe de presă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 25 October 2020

Toni Petrea, antrenorul lui FCSB, a prefațat meciul cu Hermannstadt de luni, în cadrul unei conferințe de presă.

  • FCSB și Hermannstadt joacă luni, 26 octombrie, de la ora 21:00. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus.

De asemenea, tehnicianul roș-albaștrilor a comentat și situația lui CFR Cluj, singura echipă din România calificată în grupele Europa League.

FCSB - Hermannstadt. Toni Petrea: „Vrem să înscriem cât mai multe goluri”

  • „Întâlnim o echipă bună, care a pierdut un singur meci, exact ca Academica, echipa pe care am învins-o etapa precedentă, tot contra CFR-ului. Au o organizare defensivă foarte bună. Stau bine în teren. Trebuie să fim foarte atenți și să încercăm să înscriem cât mai mult” 
  • „Hermannstadt a evoluat bine până acum, poate fi considerată o revelație”
  • „În afara problemelor mai vechi, cu accidentările nu am mai avut noutăți, din fericire. Doar Olaru nu e disponibil, fiind suspendat. În rest, avem tot lotul la dispoziție” 
  • „E important pentru noi să ne apropiem de lider (n.r. Craiova, care s-a încurcat în această rundă, 0-1 contra lui Clinceni). E un campionat echilibrat, bun, cu surprize, care plac publicului”
  • „CFR Cluj are un lot destul de numeros și nu cred ca va fi o problemă să gestioneze și meciurile din Europa League”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.