Liga 1

Primul verdict după accidentarea lui Mike Cestor din CFR Cluj - FC Voluntari: „Pare grav la prima vedere!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 October 2020

CFR Cluj a câștigat meciul cu FC Voluntari, 1-0, dar l-a pierdut pe fundașul Mike Cestor (28 de ani), care s-a accidentat în repriza secundă.

  • CFR Cluj - Young Boys Berna, în etapa a doua din grupele Europa League, se joacă joi, de la 22:00. Meciul va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și Digi Sport.

Apărătorul francez s-a prăbușit pe teren, fără să fie atacat de niciun adversar, și nu a putut continua meciul.  Cestor a acuzat probleme la gleznă, iar din primele informații se pare că medicii cred că ar avea o ruptură parțială de ligament, anunță TV Telekom Sport.

Ne pare rău că s-a accidentat Cestor. Pare grav la prima vedere, dar sperăm că lucrurile nu stau așa”, a declarat Costin Curelea, antrenorul secund al lui CFR Cluj.

Ajuns la CFR Cluj în vara lui 2019, Cestor a bifat 7 partide în acest sezon (6 în Liga 1 și una în preliminariile Champions League). În acest moment, pe postul de fundaș central, Dan Petrescu îi mai are pe Vinicius, Burcă și Denis Ciobotariu.

FOTO Imagini cu accidentarea lui Mike Cestor

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.