Stranieri

Răzvan Marin, „patron la mijloc” pentru Cagliari în meciul cu Crotone » Cum îl laudă italenii: „Progresele lui sunt evidente”

Răzvan Marin, în Cagliari - Crotone 4-2 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 26 octombrie 2020

Răzvan Marin (24 de ani) a făcut cel mai bun meci în Sardinia în Cagliari - Crotone (4-2), primind nota 7. „A dirijat jocul, a alergat, a construit, oferind pase filtrante frumoase. Se face simțit”, scrie Gazzetta dello Sport.

Răzvan Marin începe să se adapteze în Serie A. Este prima oară de la transferul de la Ajax când primește laude și nota 7 în presa italiană. Cu mijlocașul român 88 de minute pe teren, Cagliari a depășit-o cu 4-2 pe Crotone, la care Denis Drăguș a absentat. 

„A fost cel mai bun în repriza întâi. A dirijat, a alergat, a construit și a oferit pase filtrante frumoase. Se vede, în sfârșit!”, l-a remarcat Gazzetta dello Sport. Doar João Pedro a luat mai mult din echipa lui Eusebio Di Francesco (7,5).

Marin „a acaparat scena”

Și Corriere dello Sport a notat creșterea de randament a „tricolorului”, titular în Sardinia în toate cele 5 etape: „Progresele sunt evidente, într-atât încât a fost patron la mijloc, acaparând scena”.

VIDEO. Rezumatul partidei Cagliari - Crotone 4-2

Mai multe știri din Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.