Liga 1

Veste teribilă pentru Dan Petrescu » Ce diagnostic a primit Mike Cestor și cât va lipsi de pe gazon

+4 Foto
Mike Cestor, scos cu targa de pe teren

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 26 October 2020

Mike Cestor (28 de ani), titular în stânga apărării pentru CFR Cluj în partida cu FC Voluntari (1-0) de ieri, a părăsit terenul în minutul 64 al meciului, accidentat. Astăzi, s-a aflat diagnosticul congolezului: ruptură de tendon ahilean.

Dan Petrescu a primit o veste teribilă. CFR Cluj nu se va putea baza pe Mike Cestor pentru cel puțin 6 luni, după ce fundașul central a suferit o ruptură a tendonului ahilean, a anunțat Fanatik, informația fiind confirmată de sursele GSP.

În momentul în care se pregătea să lovească mingea, Cestor a căzut pe gazon, acuzând probleme în zona tendonului. Deși nu a călcat strâmb și nu a fost lovit, fundașul campioanei nu s-a putut ridica. Echipa medicală a intervenit prompt și l-a scos pe Cestor cu targa de pe teren, sub privirile îngrozite ale lui Dan Petrescu.

Astfel, „Bursucul” rămâne cu 3 fundași centrali în lot pentru o perioadă îndelungată. Este vorba despre Andrei Burcă, Paulo Vinicius și Denis Ciobotariu. Ajuns la CFR Cluj în vara lui 2019, Cestor a bifat 7 partide în acest sezon (6 în Liga 1 și una în preliminariile Champions League). 

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.