Liga 1

FCSB - HERMANNSTADT 5-0. Cornel Dinu, fără milă la adresa a doi fotbaliști: „Mi s-a părut suspect de vulnerabilă. Asta nu se leagă”

+17 Foto
FCSB a câștigat meciul cu FC Hermannstadt, scor 5-0. Cornel Dinu (72 de ani) a ironizat prestația defensivei lui Ruben Albes.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 26 octombrie 2020

FCSB a câștigat meciul cu FC Hermannstadt, scor 5-0. Cornel Dinu (72 de ani) a ironizat prestația defensivei lui Ruben Albes.

Cornel Dinu nu a putut găsi explicații pentru gafele lui Ousmane Viera și Adrian Scarlatache, depășiți total în flancul drept al apărării sibienilor. 

FCSB - Hermannstadt 5-0 » Cornel Dinu, fără milă

„Stăteam și mă gândeam în minutul 38, la 4-0, că destul de rar ni s-a întâmplat să vedem o desprindere atât de clară. O apărare mai mult decât penibilă. La golul 2 și golul 3, gafele de așezare și expunere ale lui Viera au fost decisive. E adevărat, Cristea nu cred că va mai reuși un voleu de maniera aia, ca la primul gol. E la prima abatere, între ghilimele. 

Impresia e că nu a fost un meci doar ușor. Mi s-a părut suspect de vulnerabilă partea dreaptă a defensivei, cu Scarlatache și Viera. Scarlatache e și schimbat în minutul 59. Îți lasă de dorit. Viera, dacă nu mă înșel, a apărut pe la Curtea de Argeș, apoi la Sepsi, unde la fel, a avut momente destul de dubioase. Nu doar de poziționare, deși la golul lui Man face un fel de pași de horă. Să ne aducem aminte intrarea la Ianis Hagi, când era să îi rupă piciorul... Ce nu se leagă azi e poziția bietului Scarlatache în postul de fundaș dreapta”, a declarat Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

2a fost nota primită de Viera, căpitanul lui Hermannstadt, și de Adrian Scarlatache din partea Gazetei Sporturilor

FOTO. Cele mai tari imagini din FCSB - Hermannstadt 5-0

+17 Foto
FCSB - Hermannstadt FOTO: Cristi Preda

Citește și alte știri despre FCSB - Hermannstadt: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.