Liga 1

Note GSP de la 2 la 8 după FCSB - Hermannstadt!

+17 Foto
FCSB - Hermannstadt 5-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 27 October 2020

FCSB a reușit scorul sezonului aseară, 5-0 cu Hermannstadt, meciul fiind tranșat de roș-albaștri încă din prima repriză, când au marcat 4 goluri. 

Cel mai bun fotbalist din tabăra echipei lui Toni Petrea a fost considerat Dennis Man. Arădeanul a reușit să înscrie golul 2, a pasat decisiv la a 4-a reușită și a creat și ultimul gol, singurul marcat în partea a doua a jocului.

FCSB - Hermannnstadt 5-0 » Note GSP

Ca atare, Man a primit cea mai mare notă a meciului în Gazeta de azi, 8. Imediat sub el sunt Cristea, Vână și căpitanul Florin Tănase, cu 7. La revenirea pe teren după 4 luni, Răzvan Oaidă s-a descurcat decent, primind nota 6.

La sibieni, cei mai slabi jucători au fost considerați căpitanul Viera și fundașul dreapta Scarlatache, notați cu 2! Stoperul a gafat impardonabil la golul 2 și a fost decisiv și la a treia reușită, când l-a scăpat din marcaj extrem de ușor pe Sergiu Buș.

5este cea mai mare notă primită de un fotbalist de la Hermannstadt. I-a fost atribuită portarului Cristiano, care a avut 8 intervenții salvatoare

+17 Foto
FCSB - Hermannstadt FOTO: Cristi Preda

VIDEO. Caz incredibil la FCSB! Jucătorul a vorbit direct cu Gigi Becali: „Lasă-mă mai mult pe teren!”

Citește mai multe știri despre FCSB - Hermannstadt:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.