Stranieri

„Mamma mia, ce dezastru!” » Fanii lui Milan și-au pus mâinile-n cap după debutul lui Tătărușanu. Ce a spus antrenorul „diavolilor”

+41 Foto
Ciprian Tătărușanu, în AC Milan - AS Roma // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 27 October 2020

Stefano Pioli (55 de ani), antrenorul lui AC Milan, i-a luat apărarea lui Ciprian Tătărușanu (34), care a gafat la primul gol primit de „diavoli” în egalul cu AS Roma, 3-3.

Tătărușanu a atras asupra sa un val de critici după ce a avut o prestație slabă la debutul oficial pentru AC Milan. Portarul român a gafat decisiv la primul gol, ieșind eronat pe o centrare, iar la a treia reușită a romanilor, poziționarea sa nu a fost cea mai bună. Totuși, antrenorul Stefano Pioli nu îi reproșează nimic.

Stefano Pioli: „Tătărușanu este un portar puternic”

„Greșelile fac parte din fotbal. Tătărușanu a ratat mingea. Este un portar puternic, a fost debutul său, poate a avut și asta un mic impact”, a declarat Pioli, potrivit Football Italia.

Despre rezultatul de pe „Giuseppe Meazza”, Pioli a spus: „Merg acasă satisfăcut cu prestația noastră, dar nu pot să ascund faptul că la final fotbaliștii noștri nu au fost satisfăcuți de rezultat. Am jucat cu un adversar puternic. S-au folosit de fazele fixe mai bine decât noi, dar suntem pe drumul ce bun. Mediul este unul pozitiv, plin de armonie”.

VIDEO. Rezumatul partidei AC Milan - AS Roma 3-3

Tătărușanu, taxat de fanii lui AC Milan

Tătărușanu a avut și câteva parade importante, dar cele 3 goluri primite i-au împins pe fani să îl critice. Iată câteva comentarii despre prestația românului:

  • „Dacă îl aveam noi pe Mirante și ei pe Tătărușanu, îi băteam cu 7-0” 
  • „Dacă juca Donnarumma nu luam golurile astea. Tătărușanu nu se poziționează bine și are un timing prost”
  • „Tătărușanu nu poate fi nici măcar al treilea portar la Milan”
  • „Nu știu cine e mai slab, Tătărușanu sau arbitrul” 
  • „Mamma mia, ce dezastru!”
  • „Să sperăm că Tătărușanu a scăpat de furia lui Ibra la vestiare”

Citește mai multe știri din Serie A:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.