Liga 1

FCSB. MM contraatacă pe facebook și n-o uită nici pe CFR Cluj: „Haterii de serviciu critică orice se întâmplă la noi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 octombrie 2020

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a postat un mesaj pe Facebook pentru a-i lăuda pe jucători pentru victoria cu Hermannstadt, 5-0, și pentru a le de o replică celor care critică echipa roș-albastră.

După ce Robert Niță l-a taxat pe Toni Petrea din cauza faptului că nu-i dă mai multe minute lui Sergiu Buș, Mihai Stoica a reacționat online. În plus, oficialul roș-albaștrilor a comentat și arbitrajul de la FC Voluntari – CFR Cluj 0-1 și spune că ilfovenii trebuiau să primească un penalty în finalul partidei (Detalii AICI).

„Nu știu ce mă satisface mai mult, faptul că - fără Filip, Nedelcu, Olaru, Coman - am reușit 3 victorii consecutive, sau faptul că - indiferent de evoluții sau rezultate - haterii de serviciu critică orice se întâmplă la noi. De ce nu joacă mai mult un jucător, de ce nu joacă mai puțin altul etc. Urmează probabil să li se reproșeze jucătorilor că au marcat ori prea târziu, ori prea devreme etc șamd... Memoria îmi spune că, de câte ori aversiunea a ieșit din grafice, s-au făcut performanțe la Steaua/FCSB.

În rest, normalitate. Noi la 1-0 pt Voluntari am avut penalty refuzat, Voluntari la 0-1 cu CFR (min 83) a avut penalty refuzat. Noi am făcut 0 puncte în meciul acela, Voluntari a făcut 0 puncte în meciul celălalt. #vremvar #nuvomavea”,a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe Facebook.

VIDEO Mihai Stoica a șocat un deținut din pușcărie în cele 20 de luni petrecute în spatele gratiilor: „Mi-a zis că am confundat Rahova cu Disneyland!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.