Liga 2

U Cluj are cinci jucători infectați cu Covid-19 la doar o zi după victoria cu CS Mioveni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 27 October 2020

Universitatea Cluj a anunțat că șapte persoane din cadrul clubului au fost depistate cu coronavirus.

Acest anunț vine la numai o zi după ce „șepcile roșii” au reușit să învingă CS Mioveni în deplasare, scor 1-0, și să treacă pe locul 3 al eșalonului secund. Dintre cele șapte persoane infectate cu Covid-19, cinci sunt jucători din cadrul lotului, iar ceilalți doi fac parte din staff-ul auxiliar.

FC Universitatea Cluj anunță că cinci jucători și doi membri ai staff-ului auxiliar au fost testați pozitiv cu coronavirus. Aceștia au prezentat simptome specifice, au fost izolați imediat şi apoi testaţi, conform protocolului medical. Clubul a notificat autoritățile competente și colaborează cu acestea pentru a gestiona situația.
Universitatea Cluj

 „La U Cluj toată lumea își dorește promovarea”

După meciul de aseară, Costel Enache, antrenorul „șepcilor roșii”, s-a arătat mulțumit de evoluția echipei sale, dar știe că mai sunt multe partide pe care trebuie să le câștige pentru a promova: „Mă bucur că am obținut victoria. Vreau să îi felicit pe jucători. Pentru noi, este un pas înainte din punct de vedere mental. Aceasta e o bucurie de moment, pentru că urmează alte jocuri foarte importante. Lupta pentru promovare va fi dură și lungă. La U Cluj toată lumea își dorește promovarea și eu mi-am asumat acest obiectiv”.

Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri din fotbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.