Liga 1

Conflict la vârful Ligii 1 » Replică pentru Dan Petrescu: „Lăsați-ne în pace!”

Dan Petrescu l-a enervat pe Mihai Rotaru cu aluziile la arbitrajul favorabil de care beneficiază Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 27 octombrie 2020

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a vorbit despre atacurile celorlalte echipe din Liga 1 care consideră că oltenii beneficiază de greșelile arbitrilor în actuala stagiune.

„Lăsați-ne în pace! Nu considerăm că am fost avantajați, pentru că n-a fost ofsaid cu Sepsi, n-a fost ofsaid cu Astra, cum s-a spus. E ca și cum noi am veni acum și am spune că a fost fault la Bancu la faza în care Clinceni a dat gol cu noi... Noi n-am vorbit niciodată de arbitrajele altor echipe”, a declarat Rotaru la „Digi Sport Special”.

Scandal în Liga 1 pe tema arbitrajului

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a criticat recent arbitrajul din Liga 1 și a trimis „săgeți” directe spre Craiova. Tehnicianul campioanei a făcut referire la penalty-ul primit de olteni în partida cu Dinamo, câștigată de lider cu scorul de 1-0. CFR, ocupanta locului trei, este la 3 puncte de juveți.

Ați văzut și voi ce se întâmplă. Noi nu primim niciun penalty, alții primesc ușor. Noi la Viitorul am avut 4 penalty-uri, nu am primit niciunul. Cu Botoșani m-a arbitrat un arbitru din Craiova - nu înțeleg de ce - și m-a eliminat. Nu am mai primit «roșu» decât de la el. 

Arbitrul din Cluj se duce la București și dă penalty. Mereu procedează așa Feșnic, dă penalty și Craiovei, și Stelei.

 - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO Șefii spanioli ai lui Dinamo contestă arbitrajul: „Până aici, gata! Trebuie să facem un pas în față”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.