Liga 1

EXCLUSIV Mititelu crede că ar fi „război civil” la un meci în prima ligă între cele două rivale din Craiova: „Steaua - Dinamo e nimic. Mi-e teamă de ce ar putea să fie pe străzi”

Adrian Mititelu, invitat la GSP Live, a vorbit despre un posibil derby FC U - CS U Craiova în Liga 1

Articol de Remus Dinu  —  miercuri, 28 octombrie 2020

Invitat la GSP Live, Adrian Mititelu (52 de ani), patronul lui FC U Craiova, a descris cum ar putea arăta un derby cu rivala din oraș, CS U, în Liga 1.

Întrebat cum crede că ar arăta un meci între FC U Craiova și CS U Craiova pe stadionul „Ion Oblemenco”, Mititelu a spus că ar devansa derby-ul Steaua (n.red. - FCSB) - Dinamo din punct de vedere al violenței, și i-a numit pe suporterii rivalei „trădători”. 

Adrian Mititelu: „Vor fi lupte de stradă”

„Ar fi război civil. Nu fac afirmații aiurea. Steaua - Dinamo nu va reprezenta nimic ca lupte de stradă față de ce va fi asta. Pentru că aici avem de-a face cu suporterii fanatici ai clubului, care au trecut prin asemenea drame, și cu o mână de trădători care au fugit și s-au asociat cu cei care au distrus clubul

Frustrarea este uriașă. Îmi doresc un asemenea meci, marea majoritate a publicului va fi forța noastră numărul 1. Peluza Sud îi va spulbera pe contracandidați și toată lumea va vedea adevărul. Mi-e teamă de ce poate să fie, vă spun că va fi nenorocire. Vor fi lupte de stradă”.

Mai multe știri despre FC U Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.