Liga 1

Dinamo. Promisiunile lui Pablo Cortacero nu prind! Atac devastator: „Cred că au ei nevoie de bani, să își facă reparații pe la case” + „M-a deranjat foarte mult Contra”

Dinamo trece printr-o perioadă delicată, pe plan sportiv și financiar

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 octombrie 2020

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul oficial și mare jucător al lui Dinamo, a lansat un nou atac asupra șefilor spanioli ai „câinilor” și l-a criticat pe antrenorul Cosmin Contra (44) pentru că a acceptat să aducă la club mulți fotbaliști străini. 

Lupu critică strategia noilor conducători, care au adus nu mai puțin de 14 jucători noi la echipă în ultima perioadă de mercato. În același timp, l-a „urecheat” pe Cosmin Contra, antrenorul echipei, pentru că a aprobat transferul unui număr mare fotbaliști străini.

Dănuț Lupu: „Contra m-a deranjat foarte mult”

„În contextul în care au spus că nu vor să ia campionatul din primul an, puteau să aducă 5-6 jucători și să încerce să facă o echipă și cu jucători români, pentru că joacă în campionatul românesc. M-a deranjat foarte mult și Contra, pentru că a acceptat acest lucru. A fost antrenor la echipa națională, era normal să se bazeze pe jucători români. Fiecare culege ce face”, a spus Lupu la PRO X. 

Dănuț Lupu: „Nu au adus niciun euro!”

Ieri, Pablo Cortacero, numărul 1 din club, a susținut că va prezenta o garanție de 19 milioane de euro, și că va efectua o mărire de capital de 10 milioane de euro. Declarațiile șefului de la Dinamo l-au amuzat pe Lupu:

„Eu îmi doresc ca Dinamo să redevină echipa care a fost cu ani în urmă. Am văzut o declarație, că fondul de investiții va prezenta o garanție de 19 milioane de euro, dar vor aduce doar 10. De 9 cred că au ei nevoie, să își facă niște reparații pe la case. Au preluat echipa de două luni și ceva și nu au adus un euro!”.

De promisiuni toată lumea e sătulă. Au venit spaniolii cu surle și trâmbițe, au crescut plafonul salarial, dar trebuie să vii cu ceva concret. Acolo e o incertitudine, nimeni nu știe cine e fondul, de unde sunt banii - Liviu Ganea, la PRO X

De retrogradat nu o să retrogradeze, dar ne gândim în fiecare an să nu retrogradeze? - Dănuț Lupu

Jucătorii aduși de Dinamo

  • V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia), Mejias Osorio (Middlesbrough), Rene Roman Hinojo (liber), Paul Anton (liber), Andrei Radu (CFR Cluj), Aleix Garcia (liber), Abdoulaye Ba (Rayo Vallecano), Magaye Gueye (liber)

VIDEO. Sergiu Hanca: „Mă așteptam ca Dinamo să aibă rezultate mai bune, dar nu e timpul pierdut!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.