Nationala

Mirel Rădoi, întrebat direct despre plecarea de la națională: „Voi fi sincer! În fotbalul românesc s-a întipărit o imagine că trebuie să fii pervers, să minți. Nu am fost și nu voi fi niciodată așa”

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a vorbit despre viitorul său pe banca naționalei României.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 28 October 2020

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a vorbit despre viitorul său pe banca naționalei României. 

La finalul partidei piedute cu Austria, 0-1 în Nations League, Mirel Rădoi a oferit o declarație interpretabilă. Din ea reieșea că ia în calcul să părăsească naționala la finalul campaniei. Selecționerul a comentat pe larg acel moment. 

Mirel Rădoi: „Voi fi sincer!”

„Dacă vrem să căutăm găsim lucruri interpretabile în orice, în ton, sensul cuvântului, poziția corpului. Nu s-a înțeles un lucru. Eu sunt foarte sincer în aparițiile publice și se percepe o imagine greșită. În fotbalul românesc s-a întipărit o imagine că trebuie să fii pevers, să minți. Nu am fost și nu voi fi niciodată ăsta. 

Când vom termina meciurile din Nations League, vom sta de vorbă. După ultimele meciuri eu am urmărit toate partidele naționalei, începând cu Euro 2016. Mi-am pus și eu lucruri pe hârtie. Vom discuta toate aceste lucruri de față cu Federația. Vom vorbi ce avem de îmbunătățit, unde suferim. În funcție de aceste discuții, veți afla și decizia. Eu voi fi sincer. Nu o să zic că am făcut cu 10 pase mai mult decât Cosmin, cu 12 mai mult decât Daum. Se analizează numai rezultatul... Din punct de vedere al rezultatului, e clar că nu e niciun progres”, a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport. 

Pleacă Mirel Rădoi în noiembrie?

Întrebat direct dacă există șansa să plece după meciurile din luna noiembrie, Rădoi a răspuns: „N-am cum să dau un răspuns, nu știu ce se va întâmpla. Oricând există o posibilitate să pleci! Din partea Federației am primit susținere! Îmi mențin declarația, chiar dacă voi califica echipa la Mondial, plec!”.

VIDEO. Mirel Rădoi: „În noiembrie ne punem la masă și vedem dacă putem continua sau nu”

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.