Nationala

Care e relația dintre Rădoi și Ianis Hagi, după tensiunile din Norvegia: „Trebuie să se gândescă bine înainte”

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) nu îi poartă pică lui Ianis Hagi (22 de ani), pentru declarațiile făcute după Norvegia - România 4-0.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 octombrie 2020

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) nu îi poartă pică lui Ianis Hagi (22 de ani), pentru declarațiile făcute după Norvegia - România 4-0.

  • CONTEXT: La finalul meciului pierdut de România în Norvegia, scor 0-4, Ianis Hagi a criticat strategia lui Mirel Rădoi: „Din partea mea, de pe teren, când alergi 3-4 minute după minge și după aia îți vine la picior, ce să faci cu ea? Ce poți să faci?”.
  • Gică Hagi crede că fiul său a greșit când a făcut aceste declarații. Detalii AICI!

Conflictul dintre Mirel Rădoi și Ianis Hagi nu a escaladat. Cei doi au depășit momentul, dar selecționerul speră ca astfel de ieșiri să nu mai aibă loc.

Mirel Rădoi a făcut pace cu Ianis Hagi 

„Nu m-a deranjat. Aici nu stabilim noi cine să iasă să discute. Ori sunt cereri, ori cei de la biroul de comunicare stabilesc. E un lucru pe care el a spus că l-a simțit în timpul jocului. Nu o să vin să îi spun cuiva să nu mai declare ce simte. Jucătorii trebuie să se gândească foarte bine înainte să spună astfel de lucruri, nu neapărat că mă ating pe mine sau pe oamenii din staff, dar poate își ating colegii. Și poate ești chiar tu în culpă! 

Trebuie să fie foarte atenți când vorbesc tactic, despre ce s-a lucrat și ce a ieșit la meci. De multe ori avem tendința asta de a ne spune trăile doar la nivel personal. Nu am cum să fiu nefericit sau să mă duc împotriva lui Ianis pentru aceste declarații”, a spus Mirel Rădoi la TV Telekom Sport. 

Nu doar de la el, de la toți fotbaliștii de la mijloc în sus așteptam să producă mai mult pe faza de atac, să aibă reacție după pierderea balonului, să avem cât mai multe șuturi la poartă
- Mirel Rădoi, selecționer România

VIDEO. Mirel Rădoi, după ce a fost întrebat dacă îi lasă pe Ianis Hagi și Florinel Coman la România U21

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.