Nationala

Mirel Rădoi, atac necaracteristic la adresa unui „tricolor”: „A intervenit ceva, nu fac telefonul fără fir! Ar însemna să stau în poziție de drepți în fața lor!”

Miirel Rădoi (39 de ani) a criticat atitudinea lui Costel Pantilimon (33 de ani) și a explicat de ce nu l-a mai convocat la ultimele acțiuni ale echipei naționale.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 28 octombrie 2020

Miirel Rădoi (39 de ani) a criticat atitudinea lui Costel Pantilimon (33 de ani) și a explicat de ce nu l-a mai convocat la ultimele acțiuni ale echipei naționale. 

Costel Pantilimon s-a transferat în Turcia în această vară, la Denizlispor. A fost integralist în ultimele 5 meciuri, păstrând de două ori poarta intactă. Selecționerul Mirel Rădoi spune că omiterea lui de pe lista convocărilor nu are legătură cu forma, ci cu atitudinea. 

Rădoi îl critică pe Pantilimon

„Am ținut ca antrenorul de portari să trimită convocările către portarii pe care îi aveam în vedere. Acolo (la Pantilimon, n.r.) a intervenit ceva, că n-ar fi fost sunat direct de mine, o chestie de genul ăsta. Atunci, dacă încearcă astfel de discuții... Cine vrea să vină e binevenit. Iar cine are astfel de discuții și de nemulțumiri, să rămână la echipa de club.

I-am spus antrenorului de portari că nu am cum să sun toți cei 50-60 de jucători, pe fiecare în parte. Asta ar înseamna că facem telefonul fără fir, iar eu nu voi face altceva decât să stau drepți în fața jucătorilor”, a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport. 

Bălgrădean, pus și el la punct

Cristian Bălgrădean, portarul campioanei CFR Cluj, s-a declarat contrariat de faptul că nu a fost convocat la națională, în ciuda prestațiilor sigure de la echipa de club. Mirel Rădoi i-a răspuns și lui. 

O să trebuiască în curând să ne scoatem pălăria în fața lor, să îi convocăm pe toți cei care vor. Văd că suntem trași la răspundere. Dacă era nemulțmit putea să sune și să îi explic argumentele. Până acum nu a vorbit despre asta. Sunt multe argumente pe care i le pot da lui personal, nu să le fac publice. Nu vreau să creez un conflict.
- Mirel Rădoi

VIDEO. Mirel Rădoi, după ce a fost întrebat dacă îi lasă pe Ianis Hagi și Florinel Coman la România U21

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.