Liga Campionilor

FOTO Ce eroare! Băluță a greșit la prima fază la debutul în Ligă cu Dinamo Kiev! Din cauza lui a egalat Ferencvaros

Tudor Băluță a debutat în Liga Campionilor în Ferencvaros - Dinamo Kiev 2-2

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 29 octombrie 2020

De-abia intrat pe teren, în minutul 89, Tudor Băluță, în vârstă de 21 de ani, s-a poziționat greșit la o lovitură liberă și l-a scos din ofsaid pe Laïdouni, care a reușit assistul la golul de 2-2 al lui Ferencvaros cu Dinamo Kiev.

Împrumutat de Dinamo Kiev de la Brighton până la sfârșitul sezonului, Tudor Băluță a debutat miercuri seară la noua sa echipă, primul său meci în grupele Ligii Campionilor. A intrat în cel mai dificil moment. În final, când Ferencvaros ataca, forțând egalarea, după ce Sidorciuk, căpitanul ucrainenilor, fusese eliminat.

Tânărul de 21 de ani a intrat în minutul 89, în locul lui Șaparenko, tocmai pentru a asigura apărarea rămasă fără „închizător”, cel mai important om al alb-albaștrilor în faza defensivă. Gazdele se pregăteau să execute o lovitură liberă de la 30 de metri. Blažici i-a mișcat mingea lui Mak (fost jucător al lui Luce la Zenit), care a tras la poartă, dar balonul a fost deviat.

Exact atunci, ucrainenii au făcut pasul în față, pentru a-i lăsa pe maghiari în ofsaid. Toți, mai puțin Băluță. Patru adversari ar fi fost afară din joc dacă el s-ar fi poziționat bine. Inclusiv Laïdouni, cumpărat de la Voluntari cu 600.000 de euro. Francezul a preluat și a vrut să șuteze. Mingea a ajuns la ivorianul Franck Boli, care a înscris acrobatic. 2-2.

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.