Liga 1

Șefii lui Dinamo sunt criticați vehement de o legendă: „Nu au nimic! O să ceară bani de avion ca să plece”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 29 octombrie 2020

Dănuț Lupu, fost campion cu Dinamo, încă nu crede în proiectul spaniol de la echipa alb-roșie și spune că formația riscă falimentul.

Fostul mijlocaș i-a criticat pe Pablo Cortacero și pe restul conducători, fiind sigur că aceștia vor pleca în cel mai scurt timp.

„Suporterii nu mai spun nimic. Când era Negoiţă, ţipau! Acum de ce nu mai zice nimeni nimic?! Eu dacă mă duc mâine şi iau o echipă, nu fac o conferință cum au făcut ei la Săftica, cu plasele rupte în spate. Îmi era milă! O să ceară bani ca să plece! Bani de avion.

Toată lumea spune că eu critic Dinamo, dar la cât am ajutat. La Dinamo sunt două echipe. Dinamo are culorile și trofeele. Ei ce au? N-au nimic! La Dinamo au venit spaniolii, dar au venit cu mâna goală. Negoiţă trebuie să îşi facă cruce că a scăpat, dar nu ştiu dacă îşi mai vede banii. Spaniolii sunt şi ei înjuraţi. Eu am spus mereu că Dinamo o să intre în faliment. Sunt jucători care au trecut pe la Dinamo şi care au fost plătiţi acum, din drepturile TV. Dacă nu făcea asta, acum era retrogradată de FRF.”, a declarat Dănuț Lupu la Look Sport.

VIDEO Cosmin Contra: „Deocamdată, spaniolii n-au băgat banii! N-am luat niciun ban și sper să nu fie un proiect doar din vorbe"

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.